Sunnaas Sykehus "Lille Bassenget"

Bjørnemyrveien 11, 1453 Bjørnemyr

Det er stor usikkerhet rundt når bassenget ved Sunnaas Sykehus kan åpne opp for eksterne leietakere. Dette innebærer at vi, Selungene Babysvømmeklubb, ikke kan tilby kurs i det lille bassenget i 2020.

Vi ser på mulighetene for å på sikt kunne tilby kurs igjen ved Sunnaas Sykehus i regi av Selungene Babysvømmeklubb.

Vi refunderte kursavgift til våre kursdeltakere som var påmeldt til vår 2020-kurset i juni 2020.

 

Svarfrist for de som ønsket refusjon for avlyst kurs var 17.juni 2020. De som ikke fikk sendt inn forspurt informasjon innen fristen kan få et tilbud om å delta på et kurs ved Dagbo i Ski uten ekstra tillegg.

Dersom vi på sikt kommer i gang igjen med våre kurs ved Sunnaas Sykehus vil alle som nå er registrert hos oss ved sensommer/høst-kurset få tilbud om kursplass ut i fra kapasitet.

PRAKTISK INFO:

Hvordan finner vi frem til bassenget?

 

Kjør inn Bjørnemyrveien. Ta til høyre inn Steinveien og kjør til enden av veien. Her kan dere parkere. Benytt hovedinngangen til Sunnaas Sykehus, gå fobi resepsjonen og du finner heisen på venstre hånd. Ta heisen ned til 1.etg og følg merkingen til «Det Lille Bassenget» (varmtvannsbassenget). Barnevogner plasseres enten innenfor hovedinngangen eller i  1.etg. Dersom hovedinngangen er stengt er det bare å vente litt til det kommer noen som er ferdige med å bade som skal ut.

 

Litt praktisk info:

 

Garderobene åpner minimum 15 minutter før kursstart. Garderobene er relativt små, så det er viktig at det ikke medbringes bilseter, barnevogner, vognbager el inn i garderoben. Dette kan evt plasseres utenfor garderobene. Det er kun 2 dusjer i tilknytning til hver garderobe, så fint med litt tålmodighet.

 

Trivselsregler:

 

Det er veldig viktig at alle voksne og barn dusjer uten badetøy og vasker seg med såpe FØR badingen. Babyer trenger ikke å dusje, men barn som har begynt med fast føde bør dusje før svømmingen. Skyll håret hvis du skal dykke under. Rester av deodorant, bodylotion, hårstyling, sminke, klokker, smykker og liknende har negativ innvirkning på vannkvaliteten. Bruk av snus eller tyggegummi i bassenget er heller ikke tillatt. En person som dropper å dusje og vaske seg før bassengbesøket forurenser badevannet like mye som 20 gjester som har dusjet. Det er ikke tillatt å medbringe knuselige gjenstander inn i garderobene, ei heller inn til bassenget.

 

Brukte bleier kastes i den sorte søppelsekken utenfor garderobene. Ikke i søppelbøttene i garderoben. Dette for å unngå smittefare (Sunnaas Sykehus er et sykehus).

 

Badebukse:

 

Vi selger babysvømmetruse/bukse for 100 kr/stk. Disse er tettvevede og sitter godt rundt mage og lår, hvilket er et krav. Anbefaler disse fremfor engangs badebleier. Instruktøren vil sjekke at barnas bukser sitter som de skal.

 

Sklisikre sokker:

 

Vi anbefaler at barnet har på seg, og bader med sklisikre sokker fra 9-12 måneders alder. Dette for å unngå fallulykker i garderoben og på bassengkanten. Dette er en billig "forsikring".