Norges Idrettshøyskole

Sognsveien 220, 0863 Oslo

Ved NIH tilbyr vi kurs i babysvømming onsdag morgen.

-"Hva er vel ikke bedre enn å starte dagen med et deilig bad i et varmt og godt basseng".

KURSENE ER SATT PÅ VENT TIL 1.12.20 GRUNNET REGJERINGENS NEDSTENGNING

(oppdatert 11.november 2020)

ENDREDE KURSTIDER VED NORGES IDRETTSHØYSKOLE

(1.novemberber 2020)

Til alle våre morgensvømmere!

 

Vi har endret kurstedene ved høstens kurs noe. De minste barna i 09:50-gruppen har nå fått ny kurstid klokken 10:15. De litt eldre barna som har hatt kurstid fra klokken 10:15 har fått ny kurstid fra klokken 10:45.

PRAKTISK RUNDT GARDEROBE OG BASSENGTIDER

Gruppe 1:

Garderobe fra 10:00-10:15

Bassengtid fra 10:15-10:40

Garderobetid til 11:00

Gruppe 2:

Garderobe fra 10:30-10:45

Bassengtid fra 10:45-11:10

Garderobetid til 11:30

Kurstider + kursdatoer

10:15-10:40 - babysvømming

født mai 2020 og senere

10:45-11:10 - babysvømming

født april 2020 og tidligere

21.10 - 28.10 - 4.11 - 11.11 - 18.11 - 25.11 - 2.12 - 9.12 - 16.12

Kurspris, høstkurs. er 2.070 kr. Denne prisen inkluderer en badebukse + badering til barnet. Er det et ønske om å fjerne "startpakken" blir kursprisen 1.800 kr. Baderingen kommer vi til å få glede av under kurset.

Kurslærer er Trine

For påmelding eller spørsmål kan kontaktskjemaet vår fylles ut under "Kontakt og påmelding" over.

Når vi har mottatt din påmelding så vil vi sende ut en bekreftelse på mottatt påmelding samt et skriv med masse nyttig informasjon om babysvømming og litt andre  praktiske saker.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål

Hvordan kommer vi oss til Norges Idrettshøyskole?

https://www.nih.no/kontakt-oss/kart-og-veibeskrivelse/

https://ruter.no #5 T-bane & buss 25

Parkering ved betaling https://www.nih.no/tjenester-og-verktoy/tjenester-og-fasiliteter/parkering/

Gratis parkering ved Sognsvann

Hvordan kommer vi oss til bassenget?

I disse dager er hovedinngangen ved NIH stengt grunnet rehabiliteringsarbeid, derfor benyttes inngangen på baksiden av bygningen. Dette er godt skiltet.

Når du kommer inn den "midlertidige inngangen" på baksiden av bygningen så tar du til høyre, forbi kantinen, da vil du finne garderobene på venstre hånd. 

I garderobene er det låsbare skap. Ta med deg en hengelås hvis du vil låse inn sakene dine.  Det er god plass i garderobene og vi vil få tildelt soner som er til vår benyttelse.

 Det er viktig å samle sakene sine i garderoben da det er flere vi deler denne med. For å komme til bassenget går du via dusjanlegget og ned en etasje. Du vil da komme til "plaskebassenget". Ønsker du å ta med eventuelle verdisaker ned til bassenget så er det i orden.

Studentkantinen

I forbindelse med Covid-19 situasjonen så er det ikke tillatt å benytte seg av kantinen for oss. Det er ei heller tillatt å oppholde seg i lokalene før eller etter kurs. I forbindelse med påmelding til kurs så vil alle motta en mer detaljert informasjon om dette.

Her er det viktig at vi respekterer smittevernstiltakene for alles del.

Trivselsregler:

Ettersom vi ikke skal oppholde oss unødvendig lenge i lokalene ved NIH så er det viktig at dere går inn i bygningen først ca 15 min før kursstart. Når skifting og dusjing er unnagjort kan dere bevege dere videre ned til bassenget å vente til det er deres tur ved bassenget. Husk 1-meters regelen. I bassenget er det god plass til oss alle. Vanligvis "låner" våre instruktører deres barn for å vise øvelser. I disse tider gjør vi ikke dette av hensyn til smittevern. Nå viser vi heller med en dukke i vannet.

Det er veldig viktig at alle voksne og barn dusjer uten badetøy og vasker seg med såpe FØR badingen. Babyer trenger ikke å dusje, men barn som har begynt med fast føde bør dusje før svømmingen. Skyll håret hvis du skal dykke under. Rester av deodorant, bodylotion, hårstyling, sminke, klokker, smykker og liknende har negativ innvirkning på vannkvaliteten. Bruk av snus eller tyggegummi i bassenget er heller ikke tillatt. En person som dropper å dusje og vaske seg før bassengbesøket forurenser badevannet like mye som 20 gjester som har dusjet. Det er ikke tillatt å medbringe knuselige gjenstander inn i garderobene, ei heller inn til bassenget. Husk at brukte bleier kastes i søppelbøtten i garderoben.

 

Badebukse:

 

Startpakken vår inneholder babysvømmetruse/bukse. Disse er tettvevd og skal sitte godt rundt mage og lår. Vi anbefaler disse fremfor engangs badebleier. Instruktøren vil sjekke at barnas bukser sitter som de skal.

 

Sklisikre sokker:

 

Det anbefales at barnet har på seg, og bader med sklisikre sokker fra 9-12 måneders alder. Dette for å unngå fallulykker i garderoben og på bassengkanten. En billig "forsikring".