Ammerudhjemmet Bo- og Kultursenter

Ammerudveien 45, 0958 Oslo

Ved Ammerudhjemmet tilbyr vi kurs i babysvømming, småbarnsvømming og svømmeopplæring torsdag ettermiddag

-"En hyggestund for liten og stor i et varmt basseng, kan være en herlig avslutning på dagen".

Under finner du info om kurstider/datoer, aldersinndeling, priser hvem som er kurslærer + masse praktisk info om garderober, basseng ol.

 

Det er fortsatt endel restriksjoner i forhold til smittevern. Antall kursdeltakere er halvert og det er tillatt med kun 3 voksne, med barn i garderobene. Dette innebærer at vi må lage en fordeling mellom mor og far med tanke på hvem som følger barnet til kurs.

Torsdager:

Kursdatoer vinter 2021:

4.11, 11.11, 18.11, 25.11, 2.12, 9.12, 16.12

Kurstider:

  • 17:15-17:45 - babysvømming (2021) LEDIGE PLASSER!

  • 17:45-18:15 - videregående baby (2018-2019)

  • 18:15-18:45 - svømmeopplæring (2014-2016)

Ettermiddagen starter med de minste barna og avsluttes med de største.

Garderoben åpner 17:00 og stenger 19:00

Kurspris: 1.610 kr

Kurslærer: Trine

Hvordan kommer vi oss til bassenget:

 

Som bruker av bassenget ved Ammerudhjemmet kan alle våre babysvømmere benytte parkeringsplassen som tilhører senteret. Det er også mulig å parkere i Ammerudveien.

 

På forsiden av senteret er det en lang glassgang. I enden av den er det en inngang. Trykk på den store bryteren – døråpneren på høyre side utenfor inngangen og døren åpnes automatisk. Garderober og basseng finner du ved å følge gangen rett frem. Det er mulig å parkere vogner inntil veggen på venstre side i gangen. Ikke parker vogner i stigningen utenfor inngangen til garderober/basseng. Vis hensyn overfor rullestolbrukerne.

 

Litt praktisk info:

 

Garderobene åpner minimum 10 minutter før kursstart. Fint hvis du setter fra deg skoene i gangen (slusen) utenfor garderobene. For å komme inn til bassenget må man gjennom garderobe/dusj. I garderobene finnes det låsbare skap. Ta med en 10-er til skapet.

Trivselsregler:

 

Garderobene er relativt små, så det er viktig at det ikke medbringes bilseter, barnevogner, vognbager el inn i garderoben. Disse kan plasseres inntil murveggen i glassgangen utenfor inngangen til garderobene. Det er få dusjer i tilknytning til hver garderobe, så fint med litt tålmodighet. Husk egne restriksjoner ifht smittevern.

 

Det er veldig viktig at alle voksne og barn dusjer uten badetøy og vasker seg med såpe FØR badingen. Babyer trenger ikke å dusje, men barn som har begynt med fast føde bør dusje før svømmingen. Skyll håret hvis du skal dykke under. Rester av deodorant, bodylotion, hårstyling, sminke, klokker, smykker og liknende har negativ innvirkning på vannkvaliteten. Bruk av snus eller tyggegummi i bassenget er heller ikke tillatt. En person som dropper å dusje og vaske seg før bassengbesøket forurenser badevannet like mye som 20 gjester som har dusjet. Det er ikke tillatt å medbringe knuselige gjenstander inn i garderobene, ei heller inn til bassenget.

 

Ta gjerne med et ekstra badehåndkle som kan legges på gulvet slik at du har et sted å legge fra deg barnet ditt når du dusjer og steller deg selv. Det er viktig at man prøver å samle sakene sine i skap eller på en av hyllene i garderoben før man går i bassenget. Det er også mulig å stelle barnet inne ved bassenget etter endt svømmetime. Dette kan være lurt mtp begrenset plass i garderoben, samt at det er godt og varmt i bassengrommet.

 

Brukte bleier kastes i søppelbøtten i garderobene. Fint hvis alle rydder opp etter seg. Husk at det er flere kurs etter hverandre.

Badebukse:

 

Vi selger babysvømmetruse/bukse for 100 kr/stk. Disse er tettvevede og sitter godt rundt mage og lår, hvilket er et krav. Instruktøren vil sjekke at barnas bukser sitter som de skal. Badebuksene er tilgjengelig kun til de minste babyene. Opp til ca 8 måneder.

 

Sklisikre sokker:

 

Vi anbefaler at barnet har på seg, og bader med sklisikre sokker fra 9-12 måneders alder. Dette for å unngå fallulykker i garderoben og på bassengkanten. En billig "forsikring".