Dagbo Dagsenter

Lysneveien 49 1400 Ski

Ved Dagbo i Ski tilbyr vi kurs i babysvømming, småbarnsvømming og svømmeopplæring tirsdag ettermiddag

-"Vi treffes i et godt oppvarmet basseng i nærmiljøet i Ski, for læring gjennom lek"

KURSDAGER TIRSDAG ETTERMIDDAG

Kursdatoer sensommer/høst 2021 - Tirsdager:

17.8, 24.8, 31.8 7.9, 14.9, 21.9, 28.9, 12.10, 19.10

Høstferie i uke 40: 5.oktober 2021

Kurstider:

  • 16:30-17:00 - nybegynner baby født 2020-2021

  • 17:00-17:30 - videregående baby 2020

  • 17:30-18:00 - videregående baby, født 2019 (FULLT)

  • 18:00-18:30 - baby-/småbarnsvømming, 2017+2018

  • 18:30-19:00 - småbarnsvømming/svømmeopplæring, 2015-2016 (FULLT)

  • 19:00-19:30 - svømmetrening, 2013-2015

Kurslærer: Trine

Kursavgift 1.800 kr. 

Nybegynner baby 2.070 kr inkl badering + badebukse

(badebuksen passer kun til de minste babyene, 2-8 måneder.

Parkering:

 

Det er gode parkeringsmuligheter utenfor Dagbo skole/senter.

 

Hvordan kommer vi oss til garderober/basseng:

 

Garderobene åpner minimum 15 minutter før kursstart. Dere benytter garderobene i kjelleren. Herregarderoben ligger ned trappen til venstre, med en gang du kommer inn hovedinngangen (garderobe C). Damegarderoben ligger ned trappen til venstre et godt stykke innover i gangen (garderobe D). Sett fra deg skoene i gangen utenfor garderobene.

 

For å komme seg til bassenget må man gjennom garderoben og dusjanlegget. Bassenget ligger i bakkeplan slik at man må opp en trapp igjen for å komme seg til bassenget. Det er ikke anledning til å ta med bilseter/vognbagger inn i garderobene. Dette må stå igjen i gangen utenfor garderobene.

Vi gjør oppmerksom på følgende: Trappen fra dusjanlegget og opp til bassenget kan være veldig glatt. Gå forsiktig i trappen

(gjelder for dere som benytter garderobene C og D i kjelleren).

  

Trivselsregler:

 

Det er veldig viktig at alle voksne og barn dusjer uten badetøy og vasker seg med såpe FØR badingen. Babyer trenger ikke å dusje, men barn som har begynt med fast føde bør dusje før svømmingen. Skyll håret hvis du skal dykke under. Rester av deodorant, bodylotion, hårstyling, sminke, klokker, smykker og liknende har negativ innvirkning på vannkvaliteten. Bruk av snus eller tyggegummi i bassenget er heller ikke tillatt. En person som dropper å dusje og vaske seg før bassengbesøket forurenser badevannet like mye som 20 gjester som har dusjet. Det er ikke tillatt å medbringe knuselige gjenstander inn i garderobene, ei heller inn til bassenget. Husk at brukte bleier må legges i pose og knytes igjen før de kastes i søppelbøtten i garderoben (poser ligger i de enkelte garderober).

 

Gjenglemte ting:

 

Gjenglemt tøy vil bli lagt i kurven på veggen utenfor herregarderoben, garderobe C. Dersom instruktøren finner verdisaker som klokke, kamera, telefon etc vil dette bli tatt vare på. Ta kontakt via post@selungene.com for spørsmål vedrørende dette.

 

Badebukse:

 

Vi selger babysvømmetruse/bukse for 100 kr/stk (bestilles via vårt kontor). Disse er tettvevede og sitter godt rundt mage og lår, hvilket er et krav. Anbefaler disse fremfor engangs badebleier. Instruktøren vil sjekke at barnas bukser sitter som de skal.

 

Sklisikre sokker:

 

Vi anbefaler at barnet har på seg, og bader med sklisikre sokker fra 9-12 måneders alder. Dette for å unngå fallulykker i garderoben og på bassengkanten. Dette er en "billig forsikring" av barnet

 

Finstadtunet Sykehjem

Delerudbakken 7, 1400 Ski

FORTSATT INGEN KURSSTART I BASSENGET VED FINSTADTUNET

https://www.regjeringen.no/no/tema/Koronasituasjonen/sporsmal-og-svar-om-koronasituasjonen/tiltaksniva-ved-lokale-smitteutbrudd/id2831989/?expand=factbox2835775

Info & smittevernsregler ved Finstadtunet:

Det er tillatt med kun en voksen i følge med barnet. Dette gjelder i bygningen generelt, i garderobene, bassengrommet samt i bassenget i disse Covid-19 tider. Det er viktig at voksne holder 2 meter avstand både i garderober og i bassenget. Hygienetiltak, vise respekt for situasjonen og for hverandre. Dersom du ikke føler deg i form er det viktig at du holder deg hjemme.

For å unngå trengsel i garderoben, samt venting på å få dusje etter at dere har vært i bassenget er det helt topp å ta dusjingen hjemme.

I tillegg til at vi forholder oss til kurstid i bassenget har vi nå også restriksjoner mtp hvilke tider våre kursdeltakere kan oppholde seg i garderoben.

 

Det er så viktig at vi respekterer smittevernsrestriksjonene. Er du usikker på disse, så ta en titt på www.fhi.no

Veiforklaring & parkering ved  Finstadtunet sykehjem:

Bruk innkjøringen fra Kråkstadveien når dere skal til Finstadtunet. Det er dette som er hovedveien inn, og her er også p-plasser til gjester og ansatte. Dette er viktig for å unngå mye trafikk opp Delerudbakken. Et pålegg fra Ski kommune, som det er viktig at vi følger.

 

 Bassenget ligger i underetasjen. Følg skilting til bassenget. Det er satt opp parkeringsskilt rundt Finstadtunet Sykehjem. Dette innebærer at alle besøkende må registrere seg ved besøk. Dette må gjøres hver gang dere er på kurs. Rett innenfor hovedinngangen står det et stativ med in iPad. Trykk på den blå knappen "start parkering", legg inn bilens registreringsnummer og velg enten 2- eller 24 timers parkering. Da er det helt gratis å parkere.

 

Hvordan kommer vi oss til garderober/basseng:

 

For å komme til bassenget benyttes hovedinngangen. Det finnes en trapp og heis i foajeen. Bassenget ligger i underetasjen. Følg skilting til bassenget. Du finner veien inn til bassenget via dusjanlegget.

Husk at det nå under Covid-19 er egne tider for når vi kan oppholde oss i garderobene og også generelt i bygningen. Dette vil utdypes med tider i infomasjonen vi sender ut til den enkelte familie.

  

Trivselsregler:

 

Det er veldig viktig at alle voksne og barn dusjer uten badetøy og vasker seg med såpe FØR badingen. Babyer trenger ikke å dusje, men barn som har begynt med fast føde bør dusje før svømmingen. Skyll håret hvis du skal dykke under. Rester av deodorant, bodylotion, hårstyling, sminke, klokker, smykker og liknende har negativ innvirkning på vannkvaliteten. Bruk av snus eller tyggegummi i bassenget er heller ikke tillatt. En person som dropper å dusje og vaske seg før bassengbesøket forurenser badevannet like mye som 20 gjester som har dusjet. Det er ikke tillatt å medbringe knuselige gjenstander inn i garderobene, ei heller inn til bassenget. Husk at brukte bleier må kastes i søppelbøtten i garderoben.

Det er viktig at det ikke medbringes bilseter, barnevogner, vognbager el inn i garderoben. Dette da det kan bli trangt om plassen, dårligere fremkommelighet og mer utfordrende å holde 2 meters avstand til hverandre. Ta gjerne med et ekstra håndkle som kan legges på gulvet slik at du har et sted å stelle barnet ditt når du dusjer og steller deg selv. Det er også viktig at saker samles i garderobeskapet eller på en av hyllene hyllene i garderoben før man går i bassenget. Til garderobeskapene er det viktig at det benyttes en 10-kroning og ikke andre handlevognmynter da disse ødelelegger låsene.

 

Gjenglemte ting:

 

Gjenglemt tøy vil bli lagt i kurven i garderoben. Dersom instruktøren finner verdisaker som klokke, kamera, telefon etc vil dette bli tatt vare på. Ta kontakt via selungene@gmail.com for spørsmål vedrørende dette.

 

Badebukse:

 

Vi selger babysvømmetruse/bukse for 100 kr/stk (bestilles via vårt kontor). Disse er tettvevede og sitter godt rundt mage og lår, hvilket er et krav. Anbefaler disse fremfor engangs badebleier. Instruktøren vil sjekke at barnas bukser sitter som de skal. Disse badebuksene er kun til de minste barna. Passer frem til de er ca 6-8 måneder (avhengig av vekt).

 

Sklisikre sokker:

 

Vi anbefaler at barnet har på seg, og bader med sklisikre sokker fra 9-12 måneders alder. Dette for å unngå fallulykker i garderoben og på bassengkanten. Dette er en "billig forsikring" av barnet.

.