top of page

Q & A + betingelser

Questions & Answers

Vanlige stilte spørsmål med svar:

Hvor tidlig kan vi starte med babysvømming?

Hos oss vil vi at barnet skal være minimum 2 måneder ved kursstart. Alt fra 3 til 6 måneder er en super alder å starte i, men husk at det er aldri for sent å bli glad og trygg i vann.

Hvem er med barnet til kurs?

Hos oss er det alltid en forelder med i bassenget sammen med barnet. Dette gjelder ved alle våre kurs, også for de eldste barna.

Er det nødvendig med badebleie under badebuksen?

Her er svaret nei. Enten så har barnet på seg en tettvevd badebukse, gjerne med litt ben, eller en badebleie. Det som er viktig er at buksen/bleien sitter godt rundt mage og lår i tilfelle det skulle skje et uhell i bassenget. Sitter buksen tett så havner ikke "uhellet" ut i bassenget. Det er ikke uvanlig at foreldre gjerne vil ikle barna sine i fancy badetøy når de blir litt større. Dette er ok, men da må det være en badebleie under badedrakten eller den store shortsen.

Hvorfor er det noen som tar på sokker på barna når de skal bade?

Dette er en god idè og en "billig forsikring". Vi anbefaler sokker på barnet når det har blitt så stort at det har begynt å krabbe og reise seg. Ta på barnet sokkene allerede i garderoben, før dusjing, og behold de på gjennom hele svømmetimen og helt til barnet er ferdig dusjet og skal kles på. Gulvet i garderoben og rundt bassenget er glattere når vi er våte og når gulvet er vått.

Er det tillatt å ta bilder under kurset?

Her er det viktig å påpeke at vi praktiserer personvern. Dette innebærer at det er ok å ta bilder av sitt eget barn, men ikke andre barn eller personer i bassenget. Unngå å filme og ta foto av andre enn ditt eget barn. Se til at det ikke er personer i bakgrunnen når du fotograferer. 

Blir det tatt undervannsfoto av barnet under kurset?

Vi tilbyr, ved jevne mellomrom, undervannsfotofrafering ved våre kurs. Dette skjer ikke nødvendigvis ved hver eneste kursrunde. De fleste som deltar på flere kursrunder vil få med seg undervannsfotografering og et bilde-minne av sitt barn under vann.Når møter vi IKKE til svømming?

Vi møter ikke til kurs dersom barnet har feber, øyekatarr eller diaré.
Føler du deg syk, så holder du deg hjemme.

Er det nødvendig å gi beskjed når vi ikke kan møte til kurs?

Nei, det er det ikke. Vi tar opprop hver kursgang, så da vil vi få med oss et eventuelt fravær.

Betingelser

Kursinndelinger:

 

For at vi i Selungene skal få gjennomført et kurs så kreves et minimum antall påmeldte barn. Av og til vil grupper bli slått sammen. Vi får dessverre ikke alltid lagt ut tider for de forskjellige aldersgruppene/nivåene på våre nettsider da dette ofte endrer seg fra kursrunde til kursrunde.

Våre deltakere skal ha med seg en voksen person i vannet!

 

Kursavgift:

 

Ved å betale inn kursavgiften så godtas også betingelsene i punktene under.

 

  • Dersom kursavgiften ikke blir betalt innen fristen har Selungene Babysvømmeklubb anledning til å gi plassen til en annen familie på venteliste.

 

  • Kursavgiften gjelder for barnet i følge med en voksen. 

 

Fravær:

 

I utgangspunktet er det dessverre ikke mulighet for å ta igjen tapte timer ved sykdom,

ferie eller liknende. Dersom det er ledig kapasitet ved et annet basseng

så åpner vi for denne muligheten.

Ta gjerne kontakt med oss via post@selungene.no

for spørsmål rundt eventuelle muligheter.

 

Avlyste kurs:

 

Vi ønsker også å informere om at avlyste kurstimer, som skyldes avføring eller oppkast i bassenget ikke er Selungenes ansvar. Det vil da ikke være mulig å ta igjen eller få refundert denne tapte badetiden som følge av dette. Forhold som står utenfor vår makt, "Force Majeure", vil vi ikke refundere kursavgift for; naturkatastrofe, lock down, pandemier ol som vi ikke kunne forutse i forkant av kursstart.

 

Refusjon ved sykdom:

 

Dersom et barn må avbryte et kurs grunnet sykdom (gjelder ikke ved omgangssyke, forkjølelse eller barnesykdommer osv.) så trenger vi en medisinsk begrunnet legeerklæring. Vi refunderer da fra datoen legeerklæring er mottatt hos oss. Sendes via e-post. Er halve kurset gjennomført, så refunderer vi ikke kursavgift selv med legeerklæring. Kursavgiften vil bli refundert med restbeløpet fra datoen vi mottok legeerklæring.

 

Påmelding til videre kurs:

 

Er det ønske om å bli med videre til neste kursrunde, så send oss e-post til post@selungene.no

Husk barnets fulle navn ved alle henvendelser!

 Påminnelse om påmelding til videre kurs vil også bli lagt ut på vår facebook-side.

«Lik oss» på FB - @SelungeneBabysvommeklubb - for oppdateringer. Vi har også en profil på Instagram #selung1e

bottom of page