Q & A + betingelser

Questions & Answers

Vanlige stilte spørsmål med svar:

Hvor tidlig kan vi starte med babysvømming?

Hos oss vil vi at barnet skal være minimum 2 måneder ved kursstart. Alt fra 3 til 6 måneder er en super alder å starte i, men husk at det er aldri for sent å bli glad og trygg i vann.

Må vi ha badebleier under badebuksen?

Her er svaret nei. Enten så har barnet på seg en tettvevd badebukse, gjerne med litt ben, eller en badebleie. Det som er viktig er at buksen/bleien sitter godt rund mage og lår i tilfelle det skulle skje et uhell i bassenget. Sitter buksen tett kommer ikke "uhellet" ut i bassenget. Det er ikke uvanlig at foreldre gjerne vil uke barna sine i fancy badetøy når de blir litt større. Dette er ok, men da må det være en badebleie under badedrakten eller den store shortsen.

Hvorfor er det noen som tar på sokker på barna når de skal bade?

Dette er en god i det og en "billig forsikring". Vi anbefaler sokker på barnet når det har blitt så stort at det har begynt å krabbe og reise seg. Ta på barnet sokkene allerede i garderoben, før dusjing og behold de på gjennom hele svømmetime og helt til barnet er ferdig dusjet og skal kles på. Gulvet i garderoben og rundt bassenget er glattere når vi er våte og når gulvet er vått.

Når skal vi IKKE møte til svømming?

Vi møter ikke til kurs dersom barnet har feber, øyekatarr eller diaré.

I disse Covid-19 tider er det ikke tillatt å møte opp ved forkjølelsesymptomer; 

 

https://www.helsedirektoratet.no/veiledere/smittevern-for-idrett-covid-19/smitteforebyggende-tiltak/syke-personer-skal-holde-seg-hjemme 

Betingelser

Kursinndelinger:

 

For at vi i Selungene skal få gjennomført et kurs så kreves et minimum antall påmeldte barn. Av og til vil grupper bli slått sammen. Vi får desverre ikke alltid lagt ut ut tider for de forskjellige aldersgruppene/nivåene på våre kurs da dette ofte endrer seg fra kursrunde til kursrunde.

Barn som IKKE er svømmedyktige skal ha med seg en voksen person i vannet!

 

Kursavgift:

 

Ved å betale inn kursavgiften godtas også betingelsene i punktene under.

 

  • Dersom kursavgiften ikke blir betalt innen fristen har Selungene Babysvømmeklubb anledning til å gi plassen til en annen familie på venteliste.

 

  • Kursavgiften gjelder for barnet i følge med en voksen. Nå i disse Covid-19 tider så er det kun barnet med en voksen som får være i bassenget. Det er heller ikke anledning for flere personen å være med inn i garderoben eller til bassengrommet. Søsken har dessverre ikke anledning til å være med i bassenget. Dette av hensyn til bassengkapasitet og de andre kursdeltakerne.

 

Fravær:

 

I utgangspunktet er det dessverre ikke mulighet for å ta igjen tapte timer ved sykdom, ferie el. Dersom det er ledig kapasitet ved et annet basseng åpner vi for denne muligheten.

Ta gjerne kontakt med oss via post@selungene.no for å spørsmål rundt eventuelle muligheter.

 

Avlyste kurs:

 

Vi ønsker også å informere om at avlyste kurstimer, som skyldes avføring eller oppkast i bassenget ikke er Selungenes ansvar. Det er da ikke være mulig å ta igjen eller få refundert denne tapte badetiden som følge av dette. Forhold som står utenfor vår makt, "Force Majeure", vil vi ikke refundere kursavgift for; naturkatastrofe, lock down, pandemier ol som vi ikke kunne forutse i forkant av kursstart.

 

Refusjon ved sykdom:

 

Dersom et barn må avbryte et kurs grunnet sykdom (gjelder ikke ved omgangssyke, forkjølelse eller barnesykdommer osv.) så trenger vi en medisinsk begrunnet legeerklæring. Denne må fremlegges før restbeløpet evt kan tilbakebetales. Kursavgiften vil da bli refundert med restbeløpet fra datoen vi ble informert om tilfellet. Legeerklæring sendes til:

Selungene Babysvømmeklubb, Nordstrandveien 34A, 1163 Oslo.

 

Påmelding til videre kurs:

 

Er det ønske om å bli med videre til neste kursrunde, så send oss en sms til

95 87 07 11 eller en e-post til post@selungene.no

Husk barnets fulle navn ved alle henvendelser!

 Påminnelse om påmelding til videre kurs vil også bli lagt ut på vår facebook-side.

«Lik oss» på FB - @SelungeneBabysvommeklubb - for oppdateringer. Vi har også en profil på Instagram #selung1e