Betingelser

 Kursinndelinger:

 

For at vi i Selungene skal få gjennomført et kurs så kreves et minimum antall påmeldte barn. Av og til vil grupper bli slått sammen. Vi får desverre ikke alltid lagt ut ut tider for de forskjellige aldersgruppene/nivåene på våre kurs da dette ofte endrer seg fra kursrunde til kursrunde.

Barn som IKKE er svømmedyktige skal ha med seg en voksen person i vannet!

 

Kursavgift:

 

Ved å betale inn kursavgiften godtas også betingelsene i punktene under.

 

  • Dersom kursavgiften ikke blir betalt innen fristen har Selungene Babysvømmeklubb anledning til å gi plassen til en annen familie på venteliste.

 

  • Kursavgiften gjelder for barnet i følge med en voksen. Ønsker begge foreldrene å være med i vannet, må det betales 20 kr ekstra pr gang til instruktøren. Husk eksakt beløp. Søsken har dessverre ikke anledning til å være med i bassenget. Dette av hensyn til de andre kursdeltakerne.

 

Avmelding:

 

Dersom dere IKKE ønsker reservert plass setter vi stor pris på om vi får beskjed om dette så raskt som mulig, slik at plassen kan bli gitt til en annen familie på venteliste.

Send oss en sms til 95 87 07 11 eller en e-post til post@selungene.no Husk barnets navn ved alle henvendelser!

 

Fravær:

 

I utgangspunktet er det dessverre ikke mulighet for å ta igjen tapte timer ved sykdom, ferie el. Dersom det er ledig kapasitet ved et annet basseng åpner vi for denne muligheten. Ta gjerne kontakt med oss på post@selungene.no for å spørsmål rundt eventuelle muligheter.

 

Avlyste kurs:

 

Vi ønsker også å informere om at avlyste kurstimer, grunnet avføring eller oppkast i vannet ikke er Selungenes ansvar, og det vil derfor ikke være mulig å ta igjen eller få refundert denne tapte badetiden som følge av dette. Forhold som står utenfor vår makt, "Force Majeure", vil vi ikke refundere kursavgift for; naturkatastrofe, lock down, pandemier ol som vi ikke kunne forutse i forkant av kursstart.

 

Refusjon ved sykdom:

 

Dersom et barn må avbryte et kurs grunnet sykdom (gjelder ikke ved omgangssyke, forkjølelse eller barnesykdommer osv.) trenger vi en medisinsk begrunnet legeerklæring. Denne må fremlegges før restbeløpet evt kan tilbakebetales. Kursavgiften vil da bli refundert med restbeløpet fra datoen vi ble informert om tilfellet. Legeerklæring sendes til Selungene Babysvømmeklubb, Nordstrandveien 34A, 1163 Oslo.

 

Videre kurs/endring av kurstid:

 

Et kurs strekker seg over 8-13 kursganger. Det er nødvendig å melde seg på til ny kursrunde. Det er ingen automatikk i videre påmelding. Vi ønsker en tilbakemelding enten dere vil være med videre eller ikke. Påmelding/avmelding skjer via e-post. Påminnelse om påmelding til videre kurs vil også bli lagt ut på vår facebook-side. «Lik oss» på FB for oppdateringer.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now