Q & A + betingelser

Questions & Answers

Vanlige stilte spørsmål med svar:

Hvor tidlig kan vi starte med babysvømming?

Hos oss vil vi at barnet skal være minimum 2 måneder ved kursstart. Alt fra 3 til 6 måneder er en super alder å starte i, men husk at det er aldri for sent å bli glad og trygg i vann.

Hvem er med barnet til kurs?

Hos oss er det alltid en forelder med i bassenget sammen med barnet. Dette gjelder ved alle våre kurs. Er det ønske om at begge foreldrene er med ut i bassenget så betales det 20 kr ekstra for dette per kursgang
(gjelder de gangene to foreldre følger barnet)


Er det nødvendig med badebleie under badebuksen?

Her er svaret nei. Enten så har barnet på seg en tettvevd badebukse, gjerne med litt ben, eller en badebleie. Det som er viktig er at buksen/bleien sitter godt rund mage og lår i tilfelle det skulle skje et uhell i bassenget. Sitter buksen tett så havner ikke "uhellet" ut i bassenget. Det er ikke uvanlig at foreldre gjerne vil ikle barna sine i fancy badetøy når de blir litt større. Dette er ok, men da må det være en badebleie under badedrakten eller den store shortsen.

Hvorfor er det noen som tar på sokker på barna når de skal bade?

Dette er en god idè og en "billig forsikring". Vi anbefaler sokker på barnet når det har blitt så stort at det har begynt å krabbe og reise seg. Ta på barnet sokkene allerede i garderoben, før dusjing, og behold de på gjennom hele svømmetimen og helt til barnet er ferdig dusjet og skal kles på. Gulvet i garderoben og rundt bassenget er glattere når vi er våte og når gulvet er vått.

Når møter vi IKKE til svømming?

Vi møter ikke til kurs dersom barnet har feber, øyekatarr eller diaré.
I disse Covid-19 tider er det ikke tillatt å møte opp ved forkjølelsesymptomer; 
 
https://www.helsedirektoratet.no/veiledere/smittevern-for-idrett-covid-19/smitteforebyggende-tiltak/syke-personer-skal-holde-seg-hjemme 

Trenger vi å gi beskjed dersom vi ikke kan møte til kurs?

Ja, svært gjerne. Dette setter vi stor pris på.
Dette gjøres ved å sende en e-post til post@selungene.no

Betingelser

Kursinndelinger:

 

For at vi i Selungene skal få gjennomført et kurs så kreves et minimum antall påmeldte barn. Av og til vil grupper bli slått sammen. Vi får dessverre ikke alltid lagt ut tider for de forskjellige aldersgruppene/nivåene på våre nettsider da dette ofte endrer seg fra kursrunde til kursrunde.

Våre deltakere skal ha med seg en voksen person i vannet!

 

Kursavgift:

 

Ved å betale inn kursavgiften så godtas også betingelsene i punktene under.

 

  • Dersom kursavgiften ikke blir betalt innen fristen har Selungene Babysvømmeklubb anledning til å gi plassen til en annen familie på venteliste.

 

  • Kursavgiften gjelder for barnet i følge med en voksen. Ønsker begge foreldre å være med barnet i bassenget så betales det 20 kr ekstra for dette per kursgang. Søsken har dessverre ikke anledning til å være med i bassenget. Dette av hensyn til bassengkapasitet og de andre kursdeltakerne.

 

Fravær:

 

I utgangspunktet er det dessverre ikke mulighet for å ta igjen tapte timer ved sykdom, ferie el. Dersom det er ledig kapasitet

ved et annet basseng åpner vi for denne muligheten.

Ta gjerne kontakt med oss via post@selungene.no

for spørsmål rundt eventuelle muligheter.

 

Avlyste kurs:

 

Vi ønsker også å informere om at avlyste kurstimer, som skyldes avføring eller oppkast i bassenget ikke er Selungenes ansvar. Det vil da ikke være mulig å ta igjen eller få refundert denne tapte badetiden som følge av dette. Forhold som står utenfor vår makt, "Force Majeure", vil vi ikke refundere kursavgift for; naturkatastrofe, lock down, pandemier ol som vi ikke kunne forutse i forkant av kursstart.

 

Refusjon ved sykdom:

 

Dersom et barn må avbryte et kurs grunnet sykdom (gjelder ikke ved omgangssyke, forkjølelse eller barnesykdommer osv.) så trenger vi en medisinsk begrunnet legeerklæring. Denne må fremlegges før restbeløpet evt kan tilbakebetales. Kursavgiften vil da bli refundert med restbeløpet fra datoen vi ble informert om tilfellet. Legeerklæring sendes til:

Selungene Babysvømmeklubb, Vingolfveien 31, 1170 Oslo.

 

Påmelding til videre kurs:

 

Er det ønske om å bli med videre til neste kursrunde, så send oss e-post til post@selungene.no

Husk barnets fulle navn ved alle henvendelser!

 Påminnelse om påmelding til videre kurs vil også bli lagt ut på vår facebook-side.

«Lik oss» på FB - @SelungeneBabysvommeklubb - for oppdateringer. Vi har også en profil på Instagram #selung1e